TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0002

A műszaki és humán szakterület szakmai pedagógusképzésének

és képzők hálózatának fejlesztése

Oktatási Hivatal levele

http://uplaf.org/.well-known/apple-app-site-association BME Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Intézet

follow Szabóné dr. Berki Éva
igazgató
részére

broker binarie trading minimo  

opzoni binarie broker Tisztelt Igazgató Asszony!

radio city online dating  

http://sofiakarlsson.com/?dsjid=bin%C3%A4re-optionen-markt&360=af Csatoltan küldöm Kerekes Balázs, az Oktatási Hivatal Projektigazgatóság projektigazgatójának levelét, amelyben felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem kutatócsoportjának közreműködésével az Oktatási Hivatal megkezdte a Mesterpedagógus és a Kutatótanár fokozatokhoz kapcsolódó minősítési eszközök és eljárások kidolgozását annak érdekében, hogy a pedagógusok szakmai és anyagi elismerése összhangban legyen teljesítményükkel, valamint azért is, hogy a minősítési eljárás kidolgozása teljes legyen.

click Tájékoztatom arról, hogy egy elektronikus kérdőív kitöltésével mutathatják be tevékenységüket azok a pedagógusok, akik kitöltik az alábbi linken elérhető online kérdőívet. A kitöltéssel egy olyan pilot programba kerülhetnek, amelynek keretében az említett fokozatok kidolgozásra kerülnek. A kérdőívet kitöltő pedagógusok közül azok, akik a kiválasztási eljárás után a programba bekerülnek és abban részt vesznek, a pedagógusok előmeneteli rendszeréről szóló 326/2013. (VIII. 30.) Korm. rendelet 37. § (1) bekezdése szerint léphetnek magasabb fokozatba 2016. január 1-jétől. Ennek feltétele az online kérdőív kitöltése, ezért fontos, hogy a kérdőívet minél szélesebb körben megismerhessék a pedagógusok.

follow site A kérdőív kitöltésére 2014. november 17-éig van lehetőség.

http://makse.com/?kremel=dating-sites-for-bigger-guys&7d7=54 A kérdőív az alábbi linken érhető el: http://www.t-tudok.hu/pedagogusminosites_online_kerdoiv/.

go Kérem, hogy az Ön által képviselt szervezet tanári szakcsoportjait, tagozatait, megyei, területi szervezeteit szíveskedjen minél szélesebb körben tájékoztatni a fent leírt és csatolt programról, valamint az abban való részvétel fontosságáról.

corsi gratuiti per trading  

opções binárias é crime Tisztelettel:
az Oktatási Hivatal Projektigazgatósága